Åbningstider

Mandag8.00- 16.30
Tirsdag8.00- 16.30
Onsdag8.00- 16.30
Torsdag8.00- 16.30
Fredag8.00- 13.00

Du finder os her

Forebyggelse

Det betaler sig at investere i dine tænder, inden du for alvor får brug for din tandlæge. En god tandhygiejne og forebyggelse er nemlig vigtig, hvis du vil undgå større problemer på sigt, f.eks. tab af dine tænder. Men en god mundhygiejne er også væsentlig for dit velbefindende. Det er lidt sjovere at være tæt på andre – eller sende dem et smil – hvis tænderne er i orden.

Uanset hvor meget du plejer dine tænder, kan der dog opstå tandproblemer, der ikke bare kan børstes væk. Og her er vi selvfølgelig klar til at hjælpe med den bedst mulige løsning for dig.

Behandling

Hos os kan du få de fleste former for behandlinger. Vi forebygger med regelmæssige tandsundhedstjek, vi laver almindelige fyldninger, plastfyldninger, parodontosebehandling, rodbehandling, kroner, broer, implantater osv.

Vi udfører også kosmetiske tandbehandlinger som f.eks. blegning af tænder. Skulle du få brug for større indgreb, har vi et fast samarbejde med en dygtig kæbekirurg.

Kvalitet

Kvalitet er et nøgleord for os, her kan du føle dig tryg. Vi udfører vores arbejde med stor omhu og bruger den nødvendige tid til hver enkelt behandling. Vi anvender danske leverandører og dygtige teknikere. Tilsammen giver det dig sikkerhed for godt arbejde og garanti.

Priser

Uanset hvilken tandlægeklinik, du besøger, er prisen på basis tandpleje og forebyggelse den samme. Det er den, fordi priserne er fastsat af den offentlige sygesikring.

Vi ville gerne kunne give dig et hurtigt svar på, hvad det koster at få lavet plastfyldninger, rodbehandlinger, kroner, broer, implantater osv, men det kan vi ikke uden at have kigget på dine tænder først. Vore behandlinger er meget individuelle, og prisen varierer efter den behandling du har behov for – bestil en tid til et eftersyn, så giver vi dig en pris på netop din behandling.

 

Se Sundhedsstyrelsens basispriser for tandpleje her